De ce plante suculente?

Plantele suculente ne ofera o gamă foarte variată de culori, texturi și forme. Atât ușurința cu care se îngrijesc, cât și aspectul deosebit, fac din aceste plante o alegere perfectă pentru grădini, birouri, tablouri vii, evenimente speciale, posibilitățile fiind infinite.

Plantele suculente aproape că se împun într-o grădină, fie ea și în miniatură. Aceste plante rezistente pot prospera pentru perioade lungi de timp în condiții precare. Suculentele sunt printre cele mai frumoase plante din lume venind într-o selecţie de culori, mai ceva ca cele dintr-o gelaterie. Acestea sunt în plină extindere de acaparare a sufletelor oamenilor din două motive extrem de simple: sunt foarte estetice și, în acelaşi timp, foarte rezistente.

 

Cine suntem?

Denumirea Malika provine din limba arabă și înseamnă „cea care detine”, nickname-ul folosit de cei apropiați.

Afacerea a început din pasiune pentru plante, de către doi tineri entuziaști și creativi.  

 „Malika’s Garden s-a născut din pură creativitate, în momentul în care prietenul meu a venit cu trei plante(echeverii), achiziționate de la un magazin de profil, în ideea de a crea un spațiu placut la birou. Bineînțeles că le-a „abandonat” intr-un colțișor pe terasă, ca mai apoi, să le găsesc. A urmat o creație desăvârșită din ce am găsit prin casă, respectiv un vas din cristal, niște pamant pentru flori și pietricele decorative. Ne-a plăcut atât de tare ideea, încât am dezvoltat-o într-o mică afacere.”

 

De ce noi?

Prețuri de neegalat

Malika’s Garden urmărește satisfacerea tuturor clienților, prin gama largă de produse și servicii, prin dinamica și seriozitatea echipei și prin raportul calitate/pret.

Adaptabilitate și creativitate

Indiferent de ceea ce doriți, echipa noastră este gata să vă ofere consultanță și să se adapteze tuturor nevoilor dumneavoastră.

Așteptăm cu interes sugestiile dumneavoastră la contact@malikasgarden.ro

 

 

PROGRAMEAZĂ O ÎNTÂLNIRE !

Trimite-ne datele tale de contact și vom fi bucuroși să te contactăm pentru a stabili o întâlnire.